Rólunk

AMANDA Cérna Gyár 1989-ben alakult meg az első olyan magánvállalatként, amely varrócérnát gyárt.

Az új technológiák bevezetésének köszönhetően, jelenleg AMANDA Cérna Gyár egy modern, a vevők összes kívánságát teljesítő gyár. A kezdetektől fogva az alapelvünk között a vevőink által támasztott minőségi elvárások teljesítése szerepel a technológiai folyamatok, a termék valamint a gyártott cérna szervizelése terén egyaránt.

A működésünk során a Gyár Minőségirányítási Rendszer mottója vezérel minket: „A munkánkat és az ügyfeleink munkáját gazdag szín világ veszi körül. A cérnánk minősége nem fekete-fehér. Érdemes ezt ellenőrizni…”, amely alapján arra törekszünk, hogy vevőinket az egyéni szükségleteiknek megfelelő termékekben, kiszolgálásban és műszaki támogatásban részesítsünk.

Saját szín laboratóriummal valamint festő üzemmel is rendelkezünk, amelynek köszönhetően a megrendeléseket „minta alapján” is teljesíthetjük, vagyis, a cérnánk színét a vevő által átküldött mintához tudjuk igazítani. A standard gyártáshoz a ruházati és a műszaki cérnák tartoznak, főleg vágott, terjedelmesített, texturált poliészter vagy poliamid fonalból, különböző alkalmazásokhoz széles szín skálában megkülönböztetett kiszerelési formákban.

A termékeink minőségi elemzését a saját metrológiai laboratóriumunkban végezzük, ami lehetővé teszi a cérna minőségének állandó ellenőrzését, amely alá minden gyártási tétel kerül. A vevő kérésre a legyártott cérna paramétereit a megfelelő minőségi bizonyítvánnyal is igazoljuk.

A megbízható szállítási cégekkel együttműködünk, ami lehetővé teszi az áru minden tételének 24 órán belüli belföldi kiszállítását.

AMANDA Cérna Gyár fejleszti az exportját az Európai Unió országaiba, valamint Keleti Szomszédaink területére egyaránt.