Ipari cérna

A cégünk által gyártott ipari cérnákhoz az alábbiak tartoznak:

Ipari cérna

Arena

Arena, vágott poliészter szálból készült két vagy több fonal összesodrásával, főleg ruhagyártáshoz alkalmazható (kabátok, munkaruha, farmer, fehérnemű, ágynemű, sötétítő és függöny gyártásához). Tökéletes foltvarráshoz, overlockhoz és lyukasztáshoz.

Ipari cérna

Ares

Ares, poliamid cérna, elsősorban cipők, bőrtermékek gyártásához valamint bőr- és műbőr varrásához. Alkalmazható a bútor- és gépkocsi kárpithoz valamint nehéz műszaki varráshoz ill. dísz- és dekoratív varráshoz.

Ipari cérna

Arras

Arras, folyamatos poliészter selyemből készült cérna a gépi hímzéshez (jelvények, díszek hímzése) valamint szegélyek díszítéséhez.

Ipari cérna

Atena

Atena, cérna texturált poliészterből, amelyre a nagy nyúlási képesség és nagyfokú rugalmasság jellemző. A fő alkalmazási területek: sport, termoaktív ruházat, fehérnemű, fürdőruha és magas rugalmasságú szövetek gyártása.

Ipari cérna

Delta

Delta, ez egy magfonal (poliészter pamut kör fonattal), amely NO-84-A203 Védelmi Szabványnak megfelelő remisszóval rendelkezik a hullám egész hosszán. (400 nm-től 1100 nm-ig). Nem látható infravörös fényben, azért alkalmazható a katonaság felszerelése gyártásában (egyenruha, terep ruha, cipők, hátizsákok, sátrak, övek, stb.)

Ipari cérna

Ester

Ester, cérna, amely a poliészter magfonal körül font vágott poliészter fonalból tevődik össze. Ez a cérna tökéletesen alkalmazható nehéz műszaki termékek varrásához valamint a dísz és a dekoratív varratok kifogástalan minőséget biztosítanak.

Ipari cérna

Gabor

Gabor, poliamid cérna, alkalmazható a cipő, bőrtermékek varrásához valamint a bőr- és műbőr termékek átvarrásához. Alkalmazható bútor és autó kárpithoz, a nehéz műszaki termékek valamint dekoratív és dísz varratok varrásához

Ipari cérna

Gracja

Gracja, viszkóz cérna, a gépi hímzéshez és gipürhöz, dekoratív szegélyvarráshoz. A nyersanyagainak köszönhetően GRACJA anti-allergén tulajdonságokkal rendelkezik.

Ipari cérna

Mars

Mars, folyamatos szálakból készült poliészter cérna, alkalmazható a cipő, bőrtermékek varrásához valamint a bőr- és műbőr termékek átvarrásához. Főleg a bútor és az autó kárpithoz alkalmazható, a nehéz műszaki termékek valamint dekoratív és dísz varratok varrásához.

Ipari cérna

Polico

Polico, magfonal (poliészter pamut kör fonattal), olyan helyeken alkalmazható, ahol a legmagasabb tartóssági és esztétikai szabványok teljesíteni kell (munkaruha, könnyebb bőrtermékek, bútorkárpit).

Ipari cérna

Thor

Ragasztott, poliészter cérna, amely magában tartalmazza a rozsdamentes acél magot, amely a ruhán az elektromos töltésmegoszlást eredményezi, pl. két anyag súrlódása esetében. Megakadályozza az elektromos töltések felhalmozódását a ruhán, bútoron, cipőn. A védő felszerelés gyártásához alkalmas, pl. tűzoltóság, rendőrség, katonaság, energetikai dolgozók, benzin kutak dolgozói valamint nehézipar dolgozói.