Cérna különleges feladatokhoz

Büszkék vagyunk a különleges cérnáinkra, amelyek az ipar szűk ágazataiban alkalmazhatóak, főleg:

Delta
Delta

Delta, ez egy magfonal (poliészter pamut kör fonattal), amely NO-84-A203 Védelmi Szabványnak megfelelő remisszóval rendelkezik a hullám egész hosszán. (400 nm-től 1100 nm-ig). Nem látható infravörös fényben, azért alkalmazható a katonaság felszerelése gyártásában (egyenruha, terep ruha, cipők, hátizsákok, sátrak, övek, stb.)

Thor
Thor

Ragasztott, poliészter cérna, amely magában tartalmazza a rozsdamentes acél magot, amely a ruhán az elektromos töltésmegoszlást eredményezi, pl. két anyag súrlódása esetében. Megakadályozza az elektromos töltések felhalmozódását a ruhán, bútoron, cipőn. A védő felszerelés gyártásához alkalmas, pl. tűzoltóság, rendőrség, katonaság, energetikai dolgozók, benzin kutak dolgozói valamint nehézipar dolgozói.

Hidrofób cérna

Víztaszító cérna. Olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a varrás ellenáll a víz felszívódásának. A cérna külön megrendelésre készül.

Ragasztott cérna BD

A nagyobb szilárdságú fonalból készült, ragasztóval megerősített cérna. A fentiek megakadályozzák a szétsodrását és megszakítását. A cérna külön megrendelésre készül, egyaránt 100% folyamatos poliészter MARS BD valamint 100% folyamatos poliamid GABOR BD cérna esetében.